NAMO Coaching is er om jou te ondersteunen bij uitdagingen van het leven, zodat jij weer in je kracht komt te staan, verbonden met je omgeving en gefocust op de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

Gratis kennismakingsgesprek (ca. 15 min).

45 min per sessie voor € 70 euro excl. BTW voor particulieren.

Persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan.

Hulp bij burn-out, stressgerelateerde klachten, gebrek aan zelfvertrouwen en zelfliefde, onzekerheid, chronische pijn, relatieproblematiek en zingevingsproblematiek.

Online 1 op 1 coaching middels een Zoom-videogesprek.

“Wanneer je niet voldoende hebt geleerd om in het moment te zijn dan kun je al snel overmand worden door de stortvloed aan gedachten en emoties, die als het ware een wolkendek over je heldere bewustzijn legt en ons dermate verblind dat we niet doorhebben dat we dit zelf in de hand hebben.”

Voel jij je energiek, creatief en gefocust? Zit je lekker in je vel? Ben je blij met de dingen die je doet? Heb je een positieve invloed op jezelf en de wereld om heen?

Óf 

Voel je je uitgeput? Plof je ‘s avonds moe op de bank? Probeer je alle ballen krampachtig omhoog te houden? Ervaar je veel onrust in en om je heen en denk je misschien: Hoe houd ik het vol? 

In deze maatschappij kunnen we zoveel van onszelf eisen en we zijn we constant op zoek naar het beste.. De beste baan, de leukste relatie, het mooiste huis, een rijk, actief én sociaal leven. Op zich niks mis mee maar we kunnen hier soms wat in doorschieten.

Waarvoor doen we het eigenlijk? 

NAMO Coaching is er om jou te ondersteunen in deze zoektocht. We helpen je bewust te worden van jezelf, je patronen en gewoonten, regie te nemen in je leven en weer in je kracht te komen. Mindfulness is een belangrijk element van onze behandeling. Mindfulness leert je nou eens even niet te doen, maar te zijn bij wat is. Dit klinkt misschien wat vaag maar als je even stopt met doen kan de storm in een glas water tot rust komen. Dan wordt het weer helder en krijg je overzicht.

We zijn gewend om voor ons lichaam te zorgen door bijvoorbeeld regelmatig te sporten, gezond te eten, onszelf te wassen en onze tanden dagelijks te poetsen. Maar wat doen we eigenlijk voor onze geest om op de goede weg te blijven? Mindfulness is training van de geest. Het is eigenlijk niks anders dan bewust worden van het huidige moment, elke keer opnieuw. In theorie simpel maar in de praktijk toch echt een uitdaging. Door dit regelmatig te trainen kan het je helpen op een natuurlijke, eigen manier weer regie te nemen waarbij je keuzes kan maken die werkelijk goed zijn voor jou en je omgeving. 

Daarnaast is het een effectieve manier om tot meer ontspanning en geluk te komen.

Kan jij wel wat steun en mindfulness in je leven gebruiken?

Neem dan nu contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.