Mijn naam is Bjorn. En mijn missie is simpel, een bijdrage leveren aan een wereld die zich kenmerkt door verbondenheid, positieve energie, creativiteit en eindeloze potentie.

Mijn naam is Frijk. En wat ben ik blij dat je de tijd neemt om met ons te verbinden. Wat voor mij het meest belangrijk is, is dat ik een bijdrage kan leveren aan jouw geluk en kwaliteit van leven en je kan ondersteunen bij de uitdagingen die op jouw pad komen.

Missie

Onze missie is om de generatie van nu inzichten en handvatten aan te reiken waarbij ze zich op energieke wijze verbonden voelen met datgene waar ze zich in het dagelijkse leven mee bezig houden of willen houden. Dit in een snel veranderende wereld waarin er veel op mensen af komt. Hierbij is het een enorme uitdaging om alle prikkels en verwachtingen te managen en tegelijkertijd in de flow te blijven. Flow kenmerkt zich door verbondenheid, creativiteit, kracht, vertrouwen, spontaniteit en leven vanuit je passie.

Visie

Een wereld zonder burn-out, waarbij mensen in de flow leven, in hun kracht staan en doen waar ze van houden. Met als gevolg een positief, verbonden en bewuste wereld waarin liefde, compassie en wijsheid tot volledige ontplooiing komen.

Werkwijze

Bij NAMO Coaching pakken we burn-out aan bij de kern. Dit doen we onder andere door middel van effectief bewezen behandelprogramma’s, gericht op zowel de preventie van Burn-out als de behandeling van Burn-out. 

Essentiële onderdelen van het Namo Burn-out programma zijn burn-out educatie, mindfulness en meditatie beoefening, compassietraining, individuele coachingen en ondersteuning in terugkeer naar werk, studie of positieve deelname aan de maatschappij.

Burn-out, een breder perspectief

Bij Namo Coaching gaan we uit van natuurlijke goedheid, oneindige kracht en innerlijke wijsheid. Door stil te staan en ons op een liefdevolle manier te verbinden met onszelf keren we terug naar een staat van balans tussen lichaam, geest én omgeving. 

Hiervoor is het nodig om disfunctionele patronen te transformeren en het leven naar onze innerlijke waarde in te richten.