Bjorn Bons

Mijn naam is Bjorn. En mijn missie is simpel, een bijdrage leveren aan een wereld die zich kenmerkt door verbondenheid, positieve energie, creativiteit en eindeloze potentie. Dat jij je de mooiste versie van jezelf mag ervaren. Denk daarbij aan je beste dag ooit!

Wat ik daarin kan betekenen? Ik kan jou helpen hoe je leert om je meer verbonden te voelen, allereerst met jezelf en dan je omgeving, de mensen en de wereld om je heen.

Je zal een groot deel van het werk zelf moeten doen, maar vrees niet, daar ligt juist de kracht. Ben Parker, de oom van Spiderman, sprak de legendarische woorden; “with great power comes great responsibility”. En dit geldt ook voor jou, want één ding is zeker, die kracht zit in je. Durf je daar verantwoordelijkheid voor te nemen? 

Ik zou je daar graag in willen ondersteunen, om die potentie in je te doen ontwaken en ik durf te veronderstellen dat ik dat kan. Inmiddels heb ik als holistisch fysiotherapeut honderden cliënten gecoacht in de omgang met burnout klachten, chronische pijn en vermoeidheid, vaak gepaard gaande met existentiële zingevingsproblematiek en somberheid. Tevens geef ik mindfulnesstrainingen, ben ik personal trainer en bedreven in Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Daarnaast maak ik graag dankbaar gebruik van de inzichten en vaardigheden die ik opdoe als praktiserend Boeddhist, waarbij ik me vooral inzet om deze te vertalen naar dit huidig tijdsbeeld met alle uitdagingen van deze tijd. Hoge prestatiedruk, faalangst, overprikkeling door massamedia, overspannenheid,  keuzestress, identiteitsproblematiek, noem maar op. 

Bij deze nodig ik je uit om de stap te zetten, het is geen sprong. Stap voor stap naar betere dagen. Ben jij klaar voor de beste versie van jezelf?

NAMO Coaching pakt burn-out aan bij de kern.