Frijk Wieland

Mijn naam is Frijk. En wat ben ik blij dat je de tijd neemt om met ons te verbinden. Wat voor mij het meest belangrijk is, is dat ik een bijdrage kan leveren aan jouw geluk en kwaliteit van leven en je kan ondersteunen bij de uitdagingen die op jouw pad komen.

Na de opleiding fysiotherapie ben ik in de revalidatiezorg van chronische pijn,  vermoeidheid en burn-out gaan werken. Mensen worstelen hier dagelijks met het hebben van aanhoudende en vaak onverklaarbare klachten. Klachten die vaak een  enorme impact hebben op het gehele leven. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarom is het naar mijn idee essentieel beide factoren mee te nemen tijdens de behandeling.

In mijn werk sta ik met mensen stil bij wat echt belangrijk is in het leven, help ik mensen zichzelf terug te vinden en daarbij weer in hun kracht te komen.

Ik ben een mensen mens die van echt verbinden houdt. Daarbij ga ik moeilijke thema’s niet uit de weg om werkelijk tot de kern te komen en probeer deze thema’s op een liefdevol en positieve manier aan te kijken en transformeren. 

Naast de opleiding fysiotherapie heb ik in de afgelopen jaren verschillende opleidingen gevolgd in zowel het alternatieve als reguliere onderwijs waaronder een Post-HBO opleiding Rouwverwerking, een Post-HBO opleiding Revalidatie en Arbeidsspecialist, Acceptance and Commitment Therapy bij chronische pijn, een basisjaar van de Zijnsoriëntatie en de opleiding Mens en Intuïtie. 

Daarnaast ben ik praktiserend Boeddhist, wat voor voor mij de rode draad door mijn leven is geworden. Het Boeddhisme is de kunst en wetenschap van het geluk waarbij zelfrealisatie en de beoefening van positief denken de basis vormen. Hiervoor ga ik jaarlijks op retraite om mezelf verder te ontwikkelen.

Al deze opleidingen en ervaringen hebben me vele handvatten gegeven om in deze snelle en hectische maatschappij te blijven staan, te groeien in mijn mens-zijn en neem ik dit alles mee in mijn werk als burn-out professional bij NAMO Coaching.

NAMO Coaching effectief bij het terugdringen van het ziekteverzuim